Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences

Látás tökéletes harmóniában

Ha a két szemre egyforma dioptriájú lencsét írtak fel, akkor a progresszív lencsékkel már ma is jó eredmény érhető el. Ha viszont a két szem korrekciós értéke eltérő, akkor a SEIKO PRIME és az új Twineye Modulation technológiával (TMT) az eredmény egyenesen kiváló lesz. A TMT nagyon alacsony, akár +/- 0,5 dioptriás szférikus és/vagy tórikus eltérés esetén is képes szinkronba hozni a két szem látómezejét.


 

Egyszerűen szép lencsék

Amikor kiválasztja szemüvegéhez a keretet, akkor nem csak a praktikum hanem az esztétikum szempontjait is figyelembe veszi, és hasonló elvárásai vannak lencséjével szemben is. A SEIKO PRIME progresszív lencsék minden feltételnek megfelelnek. Precíz, éles, nagyfelbontású  látásélményen túl, elképesztően vékony, extra keskeny átmérővel. Egyszerűen a legszebb lencsék, melyeken valaha is keresztül nézhetett.

 

Tökéletesen harmonikus látás

A SEIKO PRIME a két szem közti eltérés esetén szinkronizálja a látómezőket, már +/- 0,5 dioptria szférikus vagy cilinderes eltérés esetén is, egészen a széli részekig. A gyártási folyamat megkezdése előtt egy modulációs szoftver szimulálja a későbbi kimenetelt és ennek megfelelően optimalizálja a szinkronizációs hatást, elérve így egy különösen harmonikus látásélményt.

 

Pihenés szemeinek

Az asztigmia mindig kihívást jelent, különösen a progresszív lencsék esetében. A SEIKO PRIME lencsék gyártásához használt továbbfejlesztett aszférikus kialakításnak köszönhetően, a széleken tapasztalható torzítások, és a közeli látómező korlátai is megszűnnek. Ezáltal közelre és távolra egyaránt éles, és a valaha átélt lepihentetőbb látásélményt nyújtják Önnek.


SEIKO
PRIME Film

Lejátszás

 

SEIKO PRIME Film

Csak a legjobbat. Csak Önnek. SEIKO PRIME. Nézze meg most!

FIND YOUR LOCAL SEIKO SPECIALIST!

Search