Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences

Biztonságos utazás, kipihent érkezés

 

"Sötétben minden macska fekete" - ahogy sajnos minden más is az: az a tény, hogy sötétben nehéz megkülönböztetnünk a látottakat, stresszt és a biztonságérzet hiányát okozza sokaknak az éjjeli vezetés során. Ezen felül, ahogy egyre kevésbé látunk a sötétben, pupillánk egyre nagyobbra tágul, így sokkal érzékenyebbé válik a villanásokra, és tükröződésekre.

 

A megoldás: SEIKO DRIVE


 

KIFEJEZETTEN AZ ÖN SZEMÉRE OPTIMALIZÁLT LENCSÉK

Nem számít, hogy egyfókuszú, vagy progresszív lencsét hord, a SEIKO DRIVE a tökéletes termék, amely alkalmazkodik az Ön szükségleteihez vezetés közben.

SEIKO DRIVE egyfókuszú lencsék extra éles távoli képet adnak, és megszüntetik a széli torzítást.

SEIKO DRIVE X a progresszív lencsék esetében ráadásul optimalizálja a köztes látómezőt is, hogy éles képet adjon a műszerfalról.

 

SEIKO DRIVE FILM

Lejátszás


 

SEIKO RCC (RoadClearCoat)

KÜLÖNLEGES BEVONAT A CSILLOGÁSMENTES LÁTÁSÉRT

A technikai fejlődés újabb kihívások elé állítja szemünket: a xenon és LED fényszórók által biztosított jobb láthatóság, intenzívebb fénnyel, és nagyobb fénysűrűséggel járnak. Sok ember számára, ezek a fényszórók sokkal világosabbak, vakítóbbak lehetnek.

Az általunk kifejlesztett, új bevonat, az RCC a megoldás a problémára: Éreezhető módon csökkenti a közeledő forgalom, nedves felületek, vagy bármilyen egyéb forrásból származó irritáló fényeket, visszaverődéseket. Mindezt azért, hogy Önnek egy tiszta képet adhassunk, és a lehető legkipihentebben, és legbiztonságosabban érkezhessen célba.

FIND YOUR LOCAL SEIKO SPECIALIST!

Search