Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences

SPORT ÉS DIVATSZEMÜVEGEK AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA


Az Ön sportja. Az Ön stílusa. Az Ön élete. Ön dönti el, hogyan éli. Ahogyan azt is, hogy hogyan nézzen ki. 

A SEIKO CURVED megadja Önnek a választás lehetőségét, függetlenül attól, hogy az Ön látása milyen lencsét igényel. A SEIKO High Curved Technology segítségével olyan szemüveget adhatunk Önnek, amilyenre szüksége van, és amilyet szeretne. Bármilyen formában, bármely alkalomra.

Válasszon több mint 200 szín, és az 5 féle tükrös felület közül. Válassza meg az életmódjához illeszkedő stílust, és engedje meg hogy a SEIKO is a részévé váljon.

 

ÉLES LÁTÁS STÍLUSOSAN

Az éles látás minden évszakban elengedhetetlen. A SEIKO Curved és Curved X (egyfókuszú illetve progresszív) lencsék megjelenésben, kényelemben, minőségben  kompromisszumok nélkül viselhetőek sport vagy rekreáció közben is. Mostantól Ön dönt stílusáról, nem pedig a felírt dioptria.

 

Egy színes világ

Több mint 200 különböző színezéssel, továbbá fotokromatikus, polarizált opciókkal, szinte határtalan lehetősége van egyéni megjelenésének kialakítására. Szerezze be a célnak és helynek tökéletesen megfelelő lencséket.

 

NÉZZE MEG KISFILMÜNKET

Szórakozás, akció, inspiráció - Az én SEIKO CURVED lencsém! Éljen stílusosan, sportosan, legyen egyedi, kompromisszumok nélkül.
Tovább a videóra >>

Garantáltan ragyogni fog!

A SEIKO Mirror Collection a SEIKO divatvilágának egy újabb fontos eleme. Kombinálja valamelyik különleges tükrös bevonatunkat bármelyik választott színezéssel, és hozza létre az Ön saját, különleges lencséit, az egyedi, trendi megjelenésért.

SEIKO HCT - CSÚCSTECHNOLÓGIA A TERMÉSZETES LÁTÁSÉLMÉNYÉRT

 

A SEIKO High Curved Technology (HCT) a kulcs a hibátlan, természetes látásélményhez.

 

Ez a továbbfejlesztett technológia optimalizálja az extrém ívelt keretekhez készülő lencsék tervezését, a viselő egyéni paraméterei alapján. Az eredmény: makulátlanul éles kép az egyfókuszú és progresszív lencséknél egyaránt, így sport vagy rekreáció közben is tökéletes látásélményt nyújt.

FIND YOUR LOCAL SEIKO SPECIALIST!

Search